Onsdagen den 18 November.

När jag inte kunde sova i natt så bestämde jag mig för att ta ett par promenader om dagen med Anni. Två promenader om ca 1 timma varje dag. Anni börjar bli lite rund om mage och det börjar jag också. Vi rör på oss för lite. Så nu ska det promeneras mer.

När jag nästan var färdig med min frukost så kom Missan och var väldigt kärvänlig. Hon var så envis och tryckte sig emellan mig och paddan. Olyckligtvis så råkade hon vippa omkull temuggen och det fanns lite kvar i den. Tangentbordet fick te på sig men jag skakade av det, så det klarade sig. Bra med vaxduk. Missan var hungrig och hennes matskål var alldeles tom. Därför höll hon på att ställa in sig hos den som bestämmer över maten. Ingen större skada skedd, tangentbordet fungerade och vaxduken var bara att torka av. Jag fyllde på kattmat i skålen och friden sänkte sig över köket igen.

Ett riktigt miss öde.

Som tur var så var vädret bättre i dag. Solen tittade till och med fram en liten stund. Så istället för att lägga mig på sängen så tog Anni och jag en promenad på ca en timma. Vi gick en annan väg i dag och Anni var nöjd. Min kondition är kass och jag blev trött innan vi kom hem. Så det blev bara en promenad i dag men i morgon börjar jag om.

Tog upp ett paket från Dafgårds men kåldolme i. Det blev dagens mål mat. Min väninna i stan ringde och vi pratade en lång stund. Hon är lika trött på Coronan som jag.

Fick sedan ett meddelande från en i hundpromenadgruppen. Någon, en dagmatte, hade sagt till henne att vi inte får vara mer än 8 personer i rastgården samtidigt. Alltså, vad menas? Vi är utomhus och har gott om plats att sprida ut oss i. Samma person hade också sagt att vi bara fick vara 8 personer som promenerade ihop sedan skulle det vara 50 meter till nästa grupp. Undrar var den informationen kommer ifrån? Folkhälsomyndigheten sitter nog inte och diskuterar hundpromenader. Sunt förnuft, hålla avstånd är det som gäller, vi får väl se vad de andra säger på söndag.

Jag hade fått för mig att det var första Advent på söndag men blev rättad i dag. Plötsligt fick jag en vecka till att få i ordning på allt. Men jag hade redan plockat fram adventsljusstakar och satt upp i några fönster. Har även ställt fram några julstjärnor. De står i klädkammaren resten av året. Har även satt upp en ljusgardin i syrenbusken ut mot gatan. Får väl lugna mig med resten några dagar.

Fixar lite te i kväll med en knäckebrödsmacka till. Lite dansband på TV lite senare. Synd att det bara är en halvtimma. Hinner ju knappt börja innan det slutar.

Vill gärna ta en tur. Längtar.

november 18, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply