Tordagen den 19 November.

Blev glatt överraskad i morse när jag tittade ut. Solen lyste i blåsten. Så när frukosten var avklarad så tog Anni och jag en promenad. När jag gick över skolgården i Kristineberg å träffade jag på en vän som var med när jag träffade vargarna på Kålmorden för flera år sedan. Det var innan en vårdare dödades av en varg. En annan gång var vi på Kålmorden och såg på Delfinerna. Bertil gjorde lite jobb åt hennes man och det var betalningen att resa resa till Kålmorden. Kul hade vi. Fina minnen.

Promenaden tog en timma i dag också. När jag kom hem så bytte jag lakan i sängen. Lade på lakan som minner om Nizze. Ska bli skönt att lägga sig i kväll.

Makaroner och korv till mat i dag. Gott. Det mulnade på framåt eftermiddagen och det blåser kraftigt. Så det blir ingen mer långpromenad i dag.

Fick ett samtal från Bolnuevo. Det var en vän från Svensbyn som ligger inte långt från Piteå. De har tillbringat en herrans massa vintrar i Spanien. När de är i Sverige bor de helt underbart. Vi var och hälsade på för några år sedan. Nu så ska de betala för mitt förråd ett år till för jag planerar att åka dit nästa vinter. Då måste vi ha denna Corona under kontroll. I dagsläget så lever de säkert där nere. Här i Sverige är det kaos med alla nya restriktioner som inte är glasklara.

Missan gick ut en vägg men kom in nästan med en gång. Det hade börjat regna ute.

Bättre att sitta här och titta.

Gick och lade mig på sängen för att ta em kort lur ihop med Anni. Vaknade i total mörker två timmar senare. Trodde först att det var tidig morgon men det var samma dag som när jag lade mig.

Efter att ha kommit till klarhet över vad det var för dag, jag var ju fullt påklädd så gick jag upp och tände inne och ute. Ytterligare en kväll att ta sig igenom med sällskap av TV:n.

Nu ska jag göra mig en mugg te och äta knäckebröd till.

november 19, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply