Fredagen den 20 November.

Jag var lite orolig att jag inte skulle kunna somna i går kväll men det var inte svårt alls.

Var bara uppe en liten stund i natt och somnade om lätt. Låg sedan till nio. Åt frukost. Det hade varit kallt i natt men jag såg ingen is på bilrutorna i morse.

Anni och jag gick iväg på vår promenad halv elva och höll ut i ca en timma i dag också. Det blåste lite snålt där det kom åt annars så var det skönt.

Sedan åkte jag iväg med Corollan. Avverkade Rust, Jysk och Dollarstore. Fick med mig ett nytt påslakan ”Savanna”, gissa motivet, från Rusta, där fanns blomkrukor, duschdraperi och badrumsmattan i samma serie men dem lyckade jag undvika. Underlakan från Dollarstore i matchande färg. Varmluftsborste som jag letat efter hittade jag på Rusta för 199:-, rena fyndet. På Jysk fanns inget för mig. Kom billigt undan i dag. Höll avstånd!

På Maxi blev det inte så mycket i dag. Hittade raggmunk med fläsk som färdigmat i charkdisken för 25:-, billigt, kort datum. Ostkaka för 10:-, kort datum. Kände mig som en fattigpensionär som jagar priser i dag. Höll på att glömma, en liten en och en ljusninga som går på batteri att ha utanför dörren. Det går att ställa in olika tider på slingan, bara jag fattar hur jag ska ställa in dem. Den lyser nu men vet inte när den släcks?

Har nu plockat bort alla påslakan till dubbeltäcke från linneskåpet och lagt dem i klädkammaren. Nu är det enkeltäcke som gäller. Mycket enklare att stoppa i det i påslakanet. Anni och jag får plats under enkeltäcket.

Raggmunken dög men smakade inte som hemmagjord. Slapp stekoset i köket. Ostkakan var en lättvariant och jag måste säga att den ordinarie är godare. Man får vad man betalar för.

Jag har börjat att titta på Raskens på SVTPlay nu. Har kommit till avsnitt 5 av 8. Den håller än.

I kväll blir det Doobidoo till att börja med.

november 20, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply