Lördagen den 5 December.

Jag har inte mycket att skriva i dag. Lördagen var som alla andra lördagar. Frukost, sedan Melodikrysset. Kaffe med saffransbullar och pepparkakor.

Löste lite korsord. Hade svårt att koncentrera mig på TV eller läsa. I dag har jag inte legat på sängen.

Var ute en sväng och plockade skit på gräsmattan. Det fanns en hel del. Vädret medgav ingen promenad. Varje Anni eller jag är förtjusta i att promenera när regnet hänger i luften och det kan börja regna när som helt. Tömde regnmätaren på 12 mm regn från de två senaste dagarna.

Hade två revben kvar från i går som jag åt ihop med resten av potatissalladen. Ett och ett halvt glas vin till. Finns lite kvar i flaskan till en kväll till.

Nu tittar jag på TV:n igen. Får se om det blir en kopp kaffe till eller ett glas saft. Har pratat en lång stund med sonen. Vi kommer förmodligen inte att träffas i jul med denna covid hängande över oss.

Sista julen i Bolnuevo.

december 5, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply