Söndagen den 6 December.

Andra Advent 2020. 🕯🕯

Kände mg riktigt risig i morse. Men gick upp halv nio för att äta frukost i alla fall. Både Anni och Missan tjatade på mig.

Var i valet och kvalet om jag skulle åka till rastgården eller inte. Men magen kändes inte O. K. så jag lade mig på den bäddade sängen och drog en filt över mig. Där låg jag och halvslumrade till klockan blev bortåt ett. Naturligtvis låg Anni intill mig.

Fixade kaffe och micrade lussekatter. Saffranskorpor och pepparkakor samt ett glas Calvados dukade jag också fram. Satt sedan och såg slutet på herrarnas stafett i skidskytte. Det gick ju bra, räckte till en andra plats.

Calvadosen gjorde bra för min mage. I går kväll såg jag en Beckfilm och han dricker ju gärna Calvados. Såg sedan lite på SVTPlay. En väninna ringde och vi pratade lite.

Värmde sedan spagetti carbonara som jag köpte häromdagen på Lidl. Mycket spagetti och lite kött men gott. Det var vad min mage behövde. Synd för det finns lite Calvados kvar i flaskan från Spanien. Det finns lite rött vin kvar sedan i går också men vill inte ha det heller. Smakar gott med bubbelvatten i glaset.

Har hittat en grupp till för tjejer som kör husbil på FB. Nu är jag med där också. Ser fram mot våren, då ska jag väl kunna åka ut med husbilen och träffa likasinnade. Har fått mycket respons på mitt inlägg där. Kanske har covid lugnat ner sig lite då och vaccinationen kommit igång.

Har redan sett avsnittet ”Tjuv och polis” som sänds i kväll så jag får väl leta efter något annat att se på TV.

december 6, 2020 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply