Söndagen den 24 Januari.

Gick upp redan vid åtta i morse. Jag vaknade och var göörhungrig. Såg sedan på en serie på CMore om mord som varit svårlösta. De flesta offren är begravda på tomter till hus. Jag är väl lite konstig med programmen hjälper mig att glömma nuet.

Avbröt tv-tittandet med att leta efter en fönsterprydnad som jag fått av min bror och svägerska för länge sedan. Till slut så hittade jag den i garaget. Skulle hänga den i sovrummet och samtidigt sätta upp nya fästen till gardinstången.

Lite besvärligt men det gick till slut. Inte lätt när både Anni och Missan ska hjälpa till.

Snygg fjäril.

Visste inte hur jag skulle göra med kaffe och mat i dag. Men bestämde mig för att fika först. Nu försvann de sista bullarna. Får baka nya i veckan som kommer. Jäst finns i kylskåpet. Såg på lite skidåkning under tiden jag fikade.

Gick ut och hämtade viktiga papper från gömstället i husbilen. Behöver Missans pass för hon ska ha en spruta mot kattsnuva. Rensade bort en massa papper som var inaktuella. Bertils och mitt pass gick ut i augusti 2019. Jag får väl skaffa mig ett nytt så småningom. Det fanns lite euro i en börs också. För att hitta ett ställe till det som blev kvar så fick jag städa ur lite lådor inne i huset. Tömde Bertils nattygsbord. Där var tre lådor som blev tillgängliga. Får väl hitta ett bra gömställe i den nya husbilen när det blir dags.

När det blev dags för mat så tänkte jag mig köttbullar och potatismos men så såg jag tre pannkakor i kylen från i fredags. Värmde dessa i micron och de smakade gott med hallonsylt och spraygrädde till.

För 3 år sedan var vi ett gäng som kom sjungandes till en vän på campingen som fylld år. Jag fick äran att ta hand om Hugo.

januari 24, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply