Onsdagen den 27 Januari.

Gick upp redan klockan sju i morse. Då kunde jag äta frukost i lugn och ro. Fick skrapa Corollans rutor innan jag körde iväg till Hälsocentralen. Skulle vara där halv nio och det var jag. Tog en lite omväg för att få upp värmen i bilen.

Proverna jag lämnade i fredags var bra allihopa. I dag så togs blodtryck och EKG. Blodtrycket var högt så det togs en gång till efter att EKG var taget. EKG var fint och det var blodtrycket också nästa mätning. Jag klagade på att jag mår så dåligt. Det har varit jobbigt länge. Först ett och ett halvt år med Bertils sjukdomsförlopp och sedan när han gick bort. Det har blivit värre och värre. Vilket säkert också beror på denna isolering på grund av pandemin. Jag fick piller utskrivna för att må bättre men de ska jag vara försiktig med. Läste på Fass och jag ska nog bara ta dem i nödfall. Sedan så ska jag få en remiss till en psykolog och det ska jag prova.

Klockan var bara lite över nio när jag kom hem och jag hade sovit dåligt i natt. Lade mig en stund men kunde inte somna. Solen sken ute och det var 4 minusgrader. Så Anni och jag tog en promenad. Hon behöver det och det gör nog jag också.

I dag låg isen.

Vi mötte flera som var ute och gick liksom vi. Åkte iväg med Corollan när vi kom hem. Men Anni fick stanna hemma. Köpte mig ett Curatäcke på Maxi. Hade gjort en kort marknadsundersökning på nätet och fastnade för Maxis täcke. Det var 50% på deras täcken. Jag köpte ett som väger 9 kg. Det ska bli spännande och lägga sig i kväll. Säger kanske som Börje Salming.

Handlade lite annat som jag behövde också. Stannade till och köpte lakan på Dollarstoore på hemvägen. Borgenäs, det är väl ett bra mäske, eller? Det var tigrar i mönstret. Vilken tillfällighet.

När jag kom hem så bryggde jag kaffe och åt en semla. Det var extrapris i dag. Pensionärsrabatter som var på tisdagarna hos Maxi är under hela veckan nu. Gjorde ju 5% extra rabatt på täcket.

När kaffet och semlan var slut så bäddade jag i sängen. Det var tungt att få i täcket i påslakanet. Ska lägga ut furusängen till försäljning på nätet. Får se om det är någon som är intresserad.

Jag hade lagt ett päron på köksbordet och Missan var på bushumör. Hon skulle behöva busa av sig utomhus men hon vill inte vara ute så länge i den här kylan.

Pärontjuv.
Skaftet var mest spännande.

Det blev ingen mat i kväll. Semlorna gick bara att köpa parvis. Så jag åt den andra till kvällen. Skippade kaffet och drack te i stället.

Nu ska jag försöka hålla mig vapentillverkare det är dags att gå till sängen. Gick ju upp tidigt och har inte sovit middag.

januari 27, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply