Fredagen den 29 Januari.

Det hade kommit mer snö i natt. Nu har vi fått 40 cm. Usch! Jag åt frukost efter en välbehövlig dusch.

Min underbare granne tog hand om snön. Såg sedan att han även tog bort all snö från Corollan. Kan man ha en bättre granne?. De erbjöd sig att handla åt mig. Egentligen så klarade jag min bra men bad dem köpa löste och mjölk. Tack snälla.

I dag så provade Missan på att gå i snön.

Synd att radion hörs så högt. Vet inte hur jag ska sätta musik till videon. Får väl utforska detta.

Fortsatte att titta på ”Tre kärlekar”. Åt två bitar av ugnspannkakan med rårörda lingon och drack ett glas mjölk till. Jag använder bara riktig (röd) mjölk. Gott.

Spekulanten på min säng verkar inte vara så intresserad. Bra för jag har ju ingen ny på gång än. Fick en förfrågan till men hon ville ha den levererad och det kan jag inte fixa.

Nu har jag bänkat mig i restaurangvagnen. Där serveras kex med ost och vindruvor. Det fanns rödvin kvar från förra helgen så det blev ett glas av den ädla drycken. Det står Bolnuevo på flasketiketten.

Har fått en försmak av nästa säsongs underhållning i Socialen på campingen. Ett inlägg på FB med en speleman från Mariedam. Han har övat på munspel och gitarrsolo. Ser fram mot nästa säsong. Tänkte först skriva vinter men säsong läser bättre.

Jag tycker att Skavlan har fått en värdig efterträdare i Carina Bergfeldt. Ser fram emot detta.

januari 29, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply