Onsdagen den 10 Februari.

Anni 29/2 2012-10/2 2021

I dag har Anni lämnar mig för att träffa Nizze och husse. Det är bara Missan och jag kvar nu på Vesslestigen.

Det gick fort. Efter att ha blivit dålig i går så åkte vi till veterinären i dag 9.30. Hon röntgades och de tog blodprov. Röntgen visade inflammation i lungorna. Sänkan var 100 när den skulle vara 10. Antagligen så har hon fått ner små delar av benet hon åt på igår, i lungorna, när hon hostade och försökte kräkas.

Vi åkte hem efter att hon fått medicin intravenöst mot inflammation, illamående mm. Hon somnade i bilen, äntligen efter en jobbig natt. När hon vaknade var hon mycket sämre och hade svårt att andas. Då ringde jag till veterinären igen och beslöt att hon skulle åka till djursjukhuset och läggas in för observation.

När vi kom dit, halv tre, efter sex och en halv mil så var hon mycket sämre. Hon hade blod i munnen och andningen var mycket ansträngd. De tog henne med en gång för att ge henne syrgas. Hon skulle stanna över natten och i morgon skulle de titta ner i halsen. De tyckte hon var för dålig för att göra det i dag, i det skick hon var.

Jag hade stängt av mobilen under hemvägen och när jag kom hem så hade jag två missade samtal från djursjukhuset. Anni hade kollapsat och de kunde inte få igång henne igen. Så fort kan det gå.

Så idag har jag varit ute och kört i vinterväglag. Först 3+3 mil till veterinären och sedan 6,5+6,5 mil till djursjukhuset.

Som hund och katt.
Goda vänner.
❤️❤️❤️ Saknade. ❤️❤️❤️

Efter två rejäla whisky: faan, helvetes gävlar!

februari 10, 2021 · Anitha · 2 Comments
Posted in: Hemma

2 Responses

  1. Gunnel - februari 10, 2021

    Styrkekramar till dig Anita 💞 🙏🇵🇹

  2. Anders och Birgitta - februari 11, 2021

    Hej! Tänker på dig, det kunde ju vara nog med förluster nu för dig. Vi miste vår lilla Alonso i september och tomheten efter honom har varit enorm, att nästan samtidigt förlora sin livskamrat och make måste vara för djäkligt. Tur att du har din lilla kisse kvar, vår kisse ska snart fylla 20 år.
    Sänder många styrkekramar till dig!

Leave a Reply