Torsdagen den 11 Februari.

Whiskyn i går gjorde susen och jag sov hela natten. Funderade på om jag skulle gå upp i dag eller inte. Missan jamade och ville ha mat i sin skål annars vet jag inte om jag hade gått upp. Jag ställde ner hennes matskål på golvet. Nu är det ju ingen hund som äter upp den. Missan förstod nog inte riktigt det nya arrangemanget. Det var helt fel tyckte hon.

Där uppe ska maten vara.
Matte, var är min mat?

Jag har klarat mig igenom dagen framför TV:n. Den distraherar bra. Men det är tomt och vad jag än gör så saknas det en hund som är runt fötterna. Det vet alla som blivit av med en hund. Men jag vänjer mig nog.

Fick bannor av min väninna för att jag inte åt något i går. Så när jag dukat fram stekt, panerad spättafilé med kokt potatis och morötter samt sås från flaska så skickade jag en bild till henne och fick godkänt.

Hade tänkt städa lite i dag men konstigt nog så hann jag inte det. Solen skiner in genom fönstren och dammet syns. Får se om jag hinner i morgon.

Det var ett sådant ben Anni knagge på.

februari 11, 2021 · Anitha · 2 Comments
Posted in: Hemma

2 Responses

  1. Reidun Utter - februari 11, 2021

    Känner med dej, Hoppas Missan kan ge dej tröst.

    Kram Reidun

  2. Chris - februari 11, 2021

    Hi so sorry to hear the sad news about Anni.Hope lovely Missan will help a little 🐕🐱

Leave a Reply