Onsdagen den 24 Februari.

Dagens höjdpunkt efter frukosten blev middagen.

Stekte förkokt potatis och morötter blandat med rödlök och korv. Serverad med färksaltad gurka och babytomater.

I går när jag var på sjukhuset angående mitt röda märke på näsan så var det information på kallelsens baksida på arabiska och persiska. Nu är vi flerspråkiga i Sverige.

Jag har precis missat att årets bokrea har startat. Men jag har många pocketböcker som ligger här hemma och är olästa. I stället för att köpa böcker har jag kört många till tippen. Shalom och Röda Korset tar inte emot böcker för att sälja i andra hand. Synd att böckerna ska gå till tippen.

I dag har sett att en blogg som jag följt i många år, som har legat i vila, har startat igen. Jätte roligt att ni startat igen.

Jag bad grannen komma in och hjälpa mig att förstå min elräkning. Tyckte att det var mycket pengar som skulle ut. Vi jämförde våra räkningar men de har varmluftspump. Visserligen står husbilen med 11 grader inomhus men det skiljde en hel del mellan våra räkningar. Räkningen förra året så här dags var nästan lika hög så vi kom fram till att det var nog riktigt. Bara att punga ut med kosingen.

Såg på TV att restriktionerna hade höjts på grund av smittoläget med covid-19 men det ändrar inte mycket i mitt liv. Det kan inte bli tristare än det är nu ändå. Å, vad jag är trött på detta. Ska det aldrig ta slut.

Undrar om Rumpan Bar kan hålla öppet i sommar?

februari 24, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply