Söndagen den 28 Februari.

I dag har jag varit duktig. Corollan var så skitig att jag fick skämmas för den. Satte igång med en tvättning. Tog ut vattenslangen och allt fungerade. Hittade även två tvättsvampar med schampo i.

Förstår inte hur det kan bli så skitigt längst ner på sidorna. Tog lite på framänden på husbilen också. Jag blev nästan nöjd. Svårt att få det riktigt rent. Det syns inte förrän det är torrt om man missat en fläck.

Från den här vinkeln så ser det bra ut.
Jag blev så nöjd med biltvätten att jag förtjänade fika ute i solen.

Missan har varit ute länge i dag. Hon vill inte vara ute själv men när jag är ute så går det bra. Hon kom dock inte hem med något byte.

I dag har jag pratat lite med grannarna. Det är inte ofta jag har den förmånen att prata med någon utan att använda mobilen. Är så fruktansvärt trött på denna isolering. Väntar på mina sprutor med vaccin men är rädd för att det dröjer ett tag till.

februari 28, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply