Måndagen den 1 Mars.

I dag och igår så åt jag kokt ägg till frukosten. Lite senare så satte jag igång med att putsa fönster på nedre botten. Jag har tänkt fram och tillbaka om jag skulle leja bort fönsterputsningen men i dag bestämde jag mig för att göra det själv. Ska jag köpa en valp framöver så behöver jag spara pengar för de är inte billiga i inköp.

Jag tittade på corollan och såg ett par ställen som jag fuskat på men nu så är den ren förutom fönstren. De ska jag ta en annan dag. Missan är med när jag är ute men när jag går in så vill hon följa med in. En riktig matte kisse.

Åkte iväg till Lidl. De har renoverat och öppnade åter den 25:februari. Jag ville vänta tills den värsta rusningen var över. Men det var mycket folk i dag också. Jag fick leta efter det jag ville ha för jag kände inte igen mig. De har ändrat på mycket

Satte på lite kaffe när jag kom hem och åt ett gott bröd från Lidl till kaffet. Solen var inte kvar på altanen så det blev kaffe inne.

Har saknat tärnad bacon från Lidl men i dag så köpte jag det och gjorde en fläskpannkaka med bacon i ugnen. Gott med rårörda lingon till. Mjölk i glaset förstås.

I kväll blir det Husdrömmar på TV.

I dag för 52 år sedan gifte vi oss Bertil och jag.

mars 1, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply