Tisdagen den 2 Mars.

Det blev en sen frukost i dag. Först duschade jag och fixade tånaglarna och torkade håret med värmeborste.

Sjuksköterskan från hudavdelnigen på Oskarshamns sjukhus ringde och meddelade att hudläkaren tittat på fotona som togs på min näsa och dekolletaget förra veckan. Läkaren hade skrivit ut en salva som jag skulle smörja med en gång om dagen i fyra veckor. Först så skulle det bli varigt och sårigt sedan skulle det läka. Skjuksköterskan skulle ringa mig om 7-8 veckor.

Putsade sedan rutorna på Corollan både ut- och invändigt. Såg att det var lite fust sedan när jag åkte iväg till stan.

Där gick jag in på Apoteket och löste ut salvan. Den var inte billig. Fick betala över 600:- för en lite tub. Men är den bra så får det kosta.

När jag ändå hade slösat med pengar, gick jag och köpte mig ett par fina converse skor. De var billigare än salvan. I alla fall lite.

Slutade med att köpa en semla på kondiset innan jag körde till blomsterhandlaren och köpte några fina blommor att ha på bordet ute på altanen. Det fanns inte mycket att välja på.

Jag var sent ute och hann precis fika på altanen innan solen försvann bakom träden.

Det blev en snabbfika.

Till kvällen värmde jag ett par bitar av fläskpannkakan och åt med rårörda lingon. Mjölk till som vanligt. 3 % ska det vara om det ska vara gott.

Nu håller jag på att titta på ”Brottet” som går på CMore. Många avsnitt. Jag tror att jag har sett den serien förut men kommer inte ihåg den.

Trodde ett tag att det var det sista avsnittet men det finns en säsong till. Puuh.

mars 2, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply