Fredagen den 5 Mars.

Laddade en tvättmaskin innan jag tog en dusch och åt frukost. Min väninna ringde och vi pratade en stund. Hon undrade om jag skulle hänga ut tvätten till tork. Det hade jag inte tänkt men nu så gjorde jag det. Hade ju inte tagit in torkvindan i höstas så det var bara att torka av linorna och hänga. Missan var med mig ute medans jag hängde tvätten. När jag gick in följde hon med.

Är det vår nu?

Åkte iväg till Maxi och handlade. De sålde tulpaner billigt så det blev en bukett. Hittade en djurmönstrad lättvikts täckjacka. Den kunde jag inte motstå. Fick med en full kasse med varor hem.

Till kaffet i dag så värmde jag två pannkakor med sylt som jag sprayade grädde på. Gottigt värre. Har sett på skidor i dag. Ingen bra dag för svenskarna.

När skidorna var slut så hämtade jag in tvätten. Den var torr men kall. Det var kallt om händerna när jag plockade ned tvätten. Vintern är nog tillbaka.

Har ätit revben i kväll och druckit upp resten av vinet i flaskan som jag öppnade förra helgen. Det smakade gott.

mars 5, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply