Tisdagen den 9 Mars.

En snabb kiss i trädgården för Chanel före min dusch och frukosten. Sedan tog vi en lite längre morgonpromenad. Har fått lite träningsverk efter de snabba promenaderna i går. Så när vi kom hem så tog jag en liten vila på sängen. Chanel gjorde mig sällskap.

Den här pläden var skön.
Här har hon koll på trappan. Där uppe finns Missan.

I dag serverade jag Missan kokt fisk i köket. Då fick Chanel vara i sovrummet en stund. Stackars Missan hon undrar nog vad det ska bli av detta. Men hon är lite modigare nu och vågar komma fram lite.

Jag har ätit värmd fläskpannkaka med rårörda lingon till lunch.

Jag fick besök av min väninna som var med i söndags. Vi tog en lång promenad med Chanel och sedan drack vi kaffe i köket. Jag hade tänkt bjuda på bullar men nu blev det semlor som hon hade med sig, i stället. Fisken som jag lagt fram till Missan innan vi gick ut var borta när vi kom hem. Alltså har Missan varit framme under tiden vi var ute. Misstänker att hon försvinner upp när jag sätter nyckeln i låset.

Bädden i köket dög åt damen.

Inte ett ljud från Chanel när det ringde på dörren. Men när jag tog fram den lilla dammsugaren så anföll hon den. Tog tag och drog i den. Jag sa ifrån ett par gånger och hon satte sig och tittade på den när jag sög lite. Vilken underbar hund.

I kväll så kom Missan smygande från soffan och hoppade upp i sitt favoritfönster och satt där bakom gardinen och såg på fåglarna. Chanel missade först att hon satt där men lite senare så märkte hon det men låg kvar i soffan. Missan hoppade ner och tog en omväg till hallen. Omvägen gick under soffan. Jag såg henne när hon satt och tvättade sig i ansiktet ute i hallen. Det går framåt.

Klockan fem började det snöa. Fy för den lede! Vill inte ha mer snö. Det blev bara ett tunt, tunt lager. Det syntes mest på gräset. Tog en kisserunda och det var ganska skönt ute, ingen vind.

Nu blir det TV igen. Har faktiskt fått lite träningsvärk i kroppen efter alla raska promenader. Anni och jag gick inte så fort som denna raska dam föredrar. Hon är ju van att följa med på ridturer i sitt gamla hem. Nu så ska här gås ner i vikt.

mars 9, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply