Söndagen den 14 Mars.

Ingen ny snö när jag tittade ut i morse, tack och lov. Gick upp vid åtta och åt frukost inne i soffan framför TV:n. Det var skidor på TV:n.

Lite senare så gick Chanel och jag vår förmiddagspromenad. Solen tittade fram och det blåste bara lite ibland. Vi hittade en annan väg i dag.

Missan har varit ute lite i dag. När hon kom in så nosade hon och Chanel på varandra, nos mot nos. Det går framåt. Kul.

Jag har tittat en del på skidor i dag. Sista dagen med skidor. Det ska bli skönt. Är egentligen inte så intresserad. Roligt att svenskarna har tagit en del pallplatser.

Hittade en plastbytta i frysen med kycklinggryta. Det låg lite ris på toppen. Tinade det hela och hällde på lite grädde. Smakade riktigt gott.

Det blev en eftermiddagspromenad också. Rudabanan är alldeles torr och fin att gå på nu. En del is fortfarande på bassängerna. Det var mycket folk ute och promenerade i dag. En del med hundar men många utan.

Jag håller inte med ”alla” om att rätt låt vann i går. Föredrog Arvingarnas låt och Perellis var riktigt bra den också. Men det är min åsikt.

Har ätit en ägg-och kaviarmacka till en stor mugg te i kväll. Det är dags för ”Mästarna Mästare” igen. Inte lika roligt nu när man inte känner igen deltagarna. Men man lär ju känna till dem när man sett alla avsnitten. Polisserien är bra, tycker jag.

Ett kort på Chanel, när hon var lite yngre. En riktig goding.

mars 14, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply