Måndagen den 15 Mars.

En dag med regn. Tror det har regnat hela dagen. Det blev bara en lite promenad i dag. Chanel verkade inte ha något emot regnet men jag blev blöt.

I dag har jag dammsugit på nedre botten. Chanel tittade bedjande på mig: får jag anfalla munstycket? Nej sa jag och med det nöjde hon sig. Det såg så roligt ut. Vad härlig hon är.

Behöver damma också men det är en dag i morgon också. Till mat så värmde jag ett par bitar med ugnspannkaka med fläsk. Gott!

Tittade på ett par avsnitt av ”Jägarna” med Rolf Lassgård. Det har börjat en ny säsong. Jag tittade på det sista avsnittet av förra säsongen till att börja med, för att mjuka upp minnet.

Min väninna som bor granne med ett äldreboende berättade att det serverades raggmunk med fläsk där i morgon. Hon ska köpa två portioner och bära in till sig och sedan kommer jag hem till henne för att kalasa. Ser fram emot detta. Vi har ju gjort sällskap en hel dag i Corollan förra söndagen. Ingen av oss slarvar med avstånd i vanliga fall.

Trodde att det skulle sluta regna framåt kvällen men icke. Chanel och jag tog en lagom promenad i regnet.nu får det ta slut med detta regnandet.

Nu ska jag brygga mig en mugg te och göra mig en knäckebrödsmacka. Sedan ska jag börja kvällen med SVTPlay. Husdrömmar och den norska serien. Jag hoppar över Fråga doktorn i kväll.

Hittade detta på Google. Det kostar lite över 1700:-. Skulle gärna vilja ha ett sådant bord men det är alldeles för dyrt.

mars 15, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply