Onsdagen den 17 Mars.

Låg till åtta i morse. Min mage ville ha frukost. Tog en runda i trädgården med Chanel och åt sedan en god frukost. Såg sedan på dagens avsnitt av McLouds döttrar på SVTPlay.

Solen gassade från en klarblå himmel och jag tog på mig och Chanel för en promenad. Gick Rudabanan ända till den gick under gamla E2:an, där vände vi. Två svanar hade flyttat till dammarna och gjorde sällskap med några änder.

Undrar om de tänker bygga bo där?

I dag hade jag tagit flexikopplet så att Chanel kunde röra sig lite friare. Hon gjorde ett jämfotahopp ner i diket och började gräva som en tokig. Antagligen hade hon fått nys på en sork/mus. Men hon lyckades inte fånga den.

Jag hör dig allt.
Nu tar jag dig.
Den här gången kom du undan sorkjä..el.

Fåglarna kvittrade så härligt. Jag är dålig på att känna igen lätena. Men det känns som om det är hopp om vår när man hör dem.

När vi kom hem så släppte jag ut Missan. Det har kommit lite moln på himlen. På radion har de sagt att det kan komma snöblandat regn till kvällen. Jag gjorde mig lite kaffe och åt ett par knäckebröd till.

Efter en stund så ringde Missan på. Hon är rolig när hon kommer in. Först så nosat hon och Chanel på varandra. Sedan nosat Missan över Chanel från topp till tå. Då står Chanel helt still.

Klockan halv två så började det komma vitt från ovan. Inte mycket till att börja med men lite vitt som singlade ner. Men halv fyra var det sol igen. Då passade Chanel och jag på att ta en promenad. Det var lite kallt om huvudet så det var bra att jag tagit på mig en mössa.

I kväll så kokte jag ägg till en äggmacka. Drack te till. Gott och lagom mycket mat. Chanel är van att äta ihop med andra, det märks. Så om jag pratar med henne så äter hon. Nu äter hon inte så mycket men hon har lite hull att ta av. Jag vill att hon äter något varje dag. Det står torrfoder framme så om hon vill så finns det mer mat.

Anni drack vatten som en läckande kran. Det rann vatten ur munnen på henne när hon gick från vattenskålen. Chanel dricker som en fin dam, inget spill där inte. Tänk vad olika de är, våra djur.

mars 17, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply