Söndagen den 21 Mrs.

Det var värt besväret att lägga i en extra madrass i bäddsoffan. I natt låg jag bra. Vi sov länge i dag, Chanel och jag.

Bestämde mig för att det var dags att ta med Chanel till rastgården i dag. Så när vi ätit frukost och gjort oss i ordning blev det dags att ta Corolla till stadsparken. Parkerade vid Lidl och gick till kyrkan. Där träffades ett gäng med hundar och Mattar/hussar för gemensam promenad till rastgården.

Chanel tyckte det var roligt at träffa hundarna men när de blev för närgångna så sa hon ifrån, och det rejält. Budskapet gick fram och de som blev tillrättavisade höll sig undan.

Jag släppte henne inne i rastgården men hon höll sig omkring mig. Det var några som fick sig en tillsägelse.

Den här killen gillade hon. Busade lite med honom till och med.
Vicke med matte gick också hem.
Här poserar Chanel fint.
Men nu räcker det, matte.

Det var roligt att se hur Chanel sa ifrån ordentligt. Men jag vet inte om hon hade särskilt roligt. Hon kröp gärna intill någon matte/husse som satt ner och ville bli kelar med.

När vi kom hem så kom Missan och ville komma in. Det är inte ofta hon är ute när jag åker iväg. Hon nosade över Chanel ordentligt. Precis som om hon ville veta vad hon pysslat med. Sedan däckade båda två medans jag tittade på Let´s Dance.

Två utslagna.
Det var jobbigt i dag.

Vet inte vad jag ska tycka om dansprogrammet. Det var många deltagare som jag inte kände igen. Lite mycket pjoskande med Carola, kanske. Vi får väl se hur det blir i programmen framöver.

På eftermiddagen så tog vi en promenad med grannen och hennes hundar. Där blev Malte, labradoren på ett åt satt på plats. Bra jobbat Chanel. Jag hade Chanel lös i skogen. Vi gick på en stig och hon håller sig nära hela tiden och kommer på inkallning. Det här bådar bra. Blir riktigt imponerad av mitt nya sällskap. Nu ska jag bara lära henne var tomtgränsen är. Tror inte det blir några problem.

Det blev västerbottenostpaj till kvällen. Enkelt, bara att värma i micron.

Nu blir det snart ”Mästarn mästare”. Jag ä trött allaredan men måste hålla mig vaken ett tag till.

mars 21, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply