Tisdagen den 23 Mars.

Vi gick upp halv nio i morse. Men Chanel hade svårt att kissa i trädgården. Grannarna var ute och det var mycket att lyssna och titta på. Jag tog på mig lite kläder och så gick vi en liten runda. Då kissade hon ordentligt.

Jag gjorde frukost men väntade med att äta den tills jag duschat. Kändes bättre att vara nyduschad.

Jag åkte till Maxi och handlade lite för jag skulle flytta Corollan från uppfarten. Parkerade den på gatan när jag kom hem igen. Det var så skönt ute så jag satte mig på altanen. Tänkte kolla hur det gick att ha Chanel lös där. Jag satte i ett långt ”snöre” i hennes halsband så att jag skulle ha kontroll om hon tänkte utvidga reviret.

När jag tog ut en stol till från förrådet så hittade Chanel ett jätte ben där och det tog hon för att gå ner i skogen. Där grävde hon ner det sedan kom hon in i trädgården igen.

Jag satt i solen och drack kaffe med semla och Chanel höll sig nära. Kan ha berott på att på bordet fanns en ask med Frolic. Hon fick små bitar emellanåt. Det gick bra att ha henne lös men jag törs inte gå in och lämna henne ensam i trädgården än.

Kollar in i skogen. Undrar om hon ser något?
Hon sitter inte fast någonstans.

När Missan fångade något som flög så blev Chanel intresserad och gick dit. Missan blev överraskad och blev rädd. Hon fräste och sköt rygg. Då backade Chanel. Missan är lite osäker på Chanel.

Klockan hann bli tre innan möbelbilen kom. Det blev bra med en 120 cm bred säng. När klockan var fyra så var sängen bäddad och klockradio och sänglampa på plats. Tyngdtäcket fick flytta in i klädkammaren. Jag tyckte det var så skönt med det mjuka täcket jag legat under nu i fem nätter. Får se hur jag gör framöver.

Det var fortfarande varmt ute så vi gick iväg på en promenad. Tyvärr så befann sig ett par på andra sidan dammarna så jag valde att inte gå där. Ville inte ha Chanel lös när de var där. De var en kille och tjej som inte höll caronaavstånd till varandra.

Corollan skulle flyttas till uppfarten igen och jag passade på att köra till Lidl. Där var ovanligt mycket folk i dag. Undrar varför? De lockade med tre paket kaffe för 60:- och jag såg till att handla för 200:- som jag trodde var gränsen för extrapriset. Men kassörskan sa att det var 300:- och då lät jag henne behålla paketen. Hyggligt av henne att säga till.

När jag kom hem så micrade jag en köttfärspaj som jag köpt till extrapris. Satte mig i soffan och såg på Rapport.

Mitt nya sovrum.
Den gamla hyllan och sänglamporna vet jag inte vad jag ska göra med.

mars 23, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply