Onsdagen den 24 Mars.

Mitt nattläger.

I natt har jag legat som på moln. Har sluppit att peta in en kudde under madrassen vid fötterna. Nu känns det nästan som om jag har börjat på resten av mitt liv.

Chanel har också sovit gott. Hon har knappt rört på sig utan bara sovit. Missan har hållit sig lugn i natt även hon. Inget bus så att mattorna ligger i högar. Hon var ute rätt mycket i går, kanske därför.

Efter en lite runda i skogen några meter från tomten för att Chanel skulle få kissa så började jag med frukosten. Sedan laddade jag tvättmaskinen med sängkläderna jag sovit i fem nätter och skynket som legat på soffan.

När jag hängt ut dessa i solskenet för att torka så tog Chanel och jag en promenad. Mötte ett par grannar som varit ute och gått i två timmar. Vilka hurtbullar.

I dag så var det ledigt på andra sidan dammarna. Det är så roligt att se på Chanel när hon rusar runt. Hon gör små avstickare vid sidan av men har koll på mig. Hon får verkligen mer motion när hon är lös än när hon behöver gå i koppel.

Hon höll sig på tomten när jag hängde tvätten så det kommer att fungera utan att jag behöver hägna in tomten. Vilken tur jag hade som fick bli matte till Chanel.

Solen som började dagen försvann så småningom och det började blåsa lite. Blåsten kom och gick, även solen.

I går köpte jag ett paket med Dafsgårds ugnsbakade kyckling och den åt jag i dag. Gott och mättande.

Efter tre så tog vi ännu en promenad men nu längs gångstigarna och där går inte att släppa Chanel. Men jag har ju ett flexikoppel på 5 m, så det är ju nästan som om hon är lös. Jag hade tagit på mig en vårjacka och stickad mössa. Jackan räckte till men mössan fick jag ta av mig på hemvägen. Det är en besvärlig tid nu med kläder.

Tvätten torkade fort och nu ligger lakanen i linneskåpet rena och fina. Ska lägga på skynket på soffan i morgon. Soffan är gammal och sliten så skynket behövs. Har tyckt att det varit bra med en bäddsoffa men efter att ha legat i den så vet i tusan. Klart bättre än att ligga på golvet är det förstås. Funderade på om jag skulle köpa en ny men så sällan som den används är det slöseri med pengar. Huvudsaken att jag ligger bra och det gör jag nu.

Blev hungrig till kvällen. Kom på att jag hade vitt bröd i frysen så jag gjorde varma mackor. Bryggde te till.

Så gott!

mars 24, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply