Lördagen den 27 Mars.

Jag låg och väntade på att klockradion skulle gå igång i morse men det gjorde den inte. Hade ju stängt av den funktionen på min klockradio när jag använde Bertils. Men nu är den på igen. Klockan var 8.45 när jag gick upp.

Hann äta frukost innan Melodikrysset drog igång. Det var lätt i dag. Sedan en snabb promenad med Chanel. Jag skulle ju hinna in till torget innan blomknallen åkte därifrån. Jag hann.

Gick in på Coop och köpte några grillade revben och körde hem och planterade penséer i ett par krukor.

Ett påskträd på torget.
Kruka 1.
Kruka 2.
En fin ampel.
Satte mig ute en stund. Då kom det ett gäng tranor. Längst upp till höger på bilden.

Jag köpte lite vin på systemet. Kommer inte ihåg när jag var på systemet sist. Tyckte flaskvinet var dyrt och visste inte vad jag skulle välja. Så jag köpte en box med fina blommor på.

Smakade ett glas till ett par kex. Det var riktigt gott.

Sedan var det dags för en promenad med Chanel. Mycket folk ute i dg så det blev koppel på hela tiden. När vi kom till tomten så var grannkatten, den röda Sigge på altanen. Det tyckte inte Chanel om. Men Sigge sprang inte iväg förrän jag skrämde honom. Då blev det fart på Chanel men hon stannade på tomten. Bra Chanel. Jaga katt under kontrollerade former.

När jag kom in så tog vi oss en liten nap, Chanel och jag. Det är så skönt att ligga på den nya sängen. Den var en hit.

Lite senare så satte vi oss i soffan. Då fick Missan syn på blomsterarrangemanget från torget. Det måste undersökas förstås.

Luktar gott.

Åt revbenen och drack mer vin framför TV:n Nu måste jag dricka vin lite mer så det inte blir dålig. Men det är inte roligt att smutta vin ensam. Tror att boxen varar länge.

mars 27, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply