Söndagen den 28 Mars.

I dag fyller min lillebror år. Så grattis till dig!

Vet att du läser detta, brorsan!

När jag ätit frukost i morse så ringde jag till min lillebror och grattade honom. Han skulle fira med sin käresta och son på den inglasade altanen. Hade gärna varit där men jag får väl fira på distans.

Chanel och jag gick den stora rundan med sorkjakt i dag. Det verkar som om sorkarna har flyt men inte Chanel. Jag drack lite kaffe med micrade bullar. Sedan var det dags att åka till hundrastgården i stadsparken. I dag valde jag småhundsträffen. Där var mest ”små” hundar men ett par labradorer tyckte att de också var små. Det var fullt bus och en del hade verkligen racerfart. Speciellt en vippet på 6 månader och en Jack Rassel på 5 månader. Den senare föll Chanel för.

Jag träffade flera bekanta sedan tidigare träffar. Vet inte om Chanel har så stort utbyte av dessa träffar men i dag så utbytte hon sällskap med ett par stycken. Efter en timma så åkte vi hem. Då var jag riktigt genom frusen.

Chanel blev i alla fall trött efter besöket. Jag satte igång att leta tid för vaccinspruta mot Civid-19 på 1177. Fick höra av en väninna på träffen att det gick att boka nu för mig. Hittade en första tid den 15 april och slog till. Så det blir till att vänta ett tag till på ”sprutan”. Nu är det på gång i alla fall.

Innan jag lade mig i går så ställde jag om alla klockorna till sommartid. I Corollan ändrade jag innan resan till stadsparken. Nu är det bara någon klocka i husbilen kvar.

När Missan springer fram till fönstret för att titta ut så måste Chanel också se ut. Hon tror att Missan fått syn på något spännande. Men det inget speciellt hon ser.

Ser roligt ut.

Jag har fått byta till större vattenskål i badrummet. Det som förr räckte länge tar nu fort slut, för Chanel tycker om att dricka där också.

Nu räcker vattnet till båda.

Det blev revben över i går så de kommer väl till pass i kväll.

Där ser det skönt ut, tycker Missan.

mars 28, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply