Tisdagen den 30 Mars.


Vi sover så gott ihop Chanel och jag. Sängens bredd på 120 cm är precis lagom för oss.

Gick ner i skogen bakom tomten och kissade Chanel. Sedan duschande jag före frukosten. När håret torkat så gick vi vår vanliga promenad runt dammarna. Jag satte mig på en sten i solskenet för att se vad Chanel gjorde. Hon kollade runt lite sedan så kom hon upp på stenen och tittade ut över vattnet ihop med mig.

Det finns lite små sjöfåglar men inga svanar.
Chanel letar i gräset.
Himlen är alldeles blå.
Chanel spanar ut över vattnet när hon sitter bredvid mig på stenen.

När vi kom hem så pratade jag med grannarna som var ute och städade sitt uterum. Är lite avundsjuk på den inglasade altanen dom har. De ska också få sprutan den 15 april. Jag fixade lite kaffe och gjorde ett par knäckebröd med ost och kaviar på. Sedan satt jag ute och njöt av det fina vädret. Det blåste lite och det var tur det annars hade det blivit för varmt.

Blev sugen på att prata med en vän som är kvar i Bolnuevo/Puerto de Mazarrón och ringde dit. Roligt att få lite rapport söder ifrån. Ser fram emot att träffas i höst.

Det är så härligt att köksdörren kan stå öppen utan att Chanel får för sig att lämna tomten.

Bra plats att ligga på. Har koll på hela tomten.

Jag har sett ett par blåsippor längs med Rudabanan och Scilla, snödroppar och krokus i trädgården. Det ska vara varmt i morgon också sedan blir det kyligare igen.

Ölandstoken i bakgrunden sover än.

I kväll så åt jag stekt, panerad spättafilé med kokta potatisar och morötter. Smakade riktigt gott.

Det väsnas ute på gatan. Grannen på andra sidan gatan ska anlägga pool, har jag hört ryktesvägen.

Det ska bli roligt att se resultatet.
Här körs det iväg lite jord.

Jag är lite veckovill. Det känns som om det är helg i morgon. Inte känns det som om påsken är i antågande. Den här påsken blir väl lika avslagen som julen blev. Men det kommer fler jular och påskar. Ser fram emot dem.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *