Fredagen den 2 April.


Så var den långa dagen här.

Chanel blir så glad när hon blir utsläppt på morgonen. Men jag måste fortfarande följa med ut. Sedan kan jag i lugn och ro duscha och äta frukost.

När frukosten var avklarad så bäddade jag med tyngdtäcket igen. Har tyckt att det andra täcket blir för varmt emellanåt. Det är lite besvärligt att få tyngdtäcket i påslakanet men det går med envishet.

Påskduken sydde jag första påsken Bertil och jag bodde ihop. Bertil sydde en avlång påskduk.

Vi tog promenaden på Rudabanan i dag också. Men det var mycket folk i farten så det blev koppel på hela tiden. Men det går bra det också. Såg några blåsippor idag. Jag plockade inga för det är bättre att titta på dem där de står. Om man plockad dem så vissnar de så fort. Såg också en rödhake vid fågelmataren. Det brukar finnas en rödhake i ena hörnet av tomten. Är så rädd att Missan ska ta den. Vet inte om det är samma fågel som håller till där sedan många år tillbaka. Förr var jag rädd att Nizze skulle ta den. Fin är den i alla fall.

Solen har varit framme emellanåt i dag. Men det är ingen värme i luften. Chanel hade tråkigt och propsade på uppmärksamhet. Men jag kände mig trött så jag lade mig på sängen ett tag. Då kommer hon och busar med mig där. Hon är så härlig min nya sambo.

Jag låg och funderade på om jag skulle äta påskmat i dag eller inte. Kom på att jag hade sallad kvar som skulle passa till en fralla fylld med kokt ärr och smögensallad på topp som sedan skulle få smaka på ugnsvärme.

Så vi gick upp och tog en rask promenad innan vi tog Corollan till Lidl. Där köpte jag en fralla, ett paket smör och ett äppleknyte.

När in kommit hem så blev det kaffe och äppleknyte.

Lite senare åt gjorde jag i ordning frallan och stoppade in den i ugnen. Under tiden den var i ugnen laddade jag mina påskägg med godis.

Gott!
Så fort hon ser att Missan tittar ut så vill även hon se vad som är på gång.

Ett svar till “Fredagen den 2 April.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *