Lördagen den 3 April.


Påsk Afton.

Var är värmen? Även fast solen är framme så saknas värmen.

Efter frukostens så löste jag Melodikrysset. Sedan var det dags för promenaden. Då tog jag på mig en för tunn jacka. Det var så kallt att det bara blev en kort promenad. Jag funderade på om jag skulle åka in till stan eller inte. Bestämde mig för att låta bli.

Bakade ett par sockerkakor. Bra att ha i frysen. Grannen tvärs över gatan hade pratat om att ta en fika på eftermiddagen. Vi bestämde att hon skulle komma in till mig och smaka sockerkakan klockan tre.

Vi har åt mycket att prata om och tycker lika om saker och ting. Vi har ju mycket gemensamt också. Hennes mor och far gick bort förra året och det förenar oss.

Efter att vi fikat klart så bestämde vi att gå en sväng med våra hundar. Vi promenerade runt dammarna till att börja med sedan fortsatte vi med en tur i skogen. Hundarna fick verkligen en lång runda och vi också. En riktigt trevlig eftermiddag.

Jonny hade ringt medan vi promenerade och jag ringde upp honom när jag kom hem. Vi pratade en bra stund.

Sedan fixade jag mig lite mat. Jag var inte särskilt hungrig men det gick ner lite ändå.

Gott.

Det var ett bra program på TV som handlade om Alf Robertson. Det var ett bra program som berättade om mycket som jag inte visste om honom. Har alltid tyckt om hans musik och röst.

Glad Påsk till alla som önskat mig det samma på mail eller annat sätt.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *