Måndagen den 5 April.


Annandag Påsk.

Vaknade när klockan var sex. Låg och vred mig en stund innan jag gick upp och tittade på dagens avsnitt av McLouds Döttrar. Satte på radion och lade mig igen när det var slut.

Gick inte upp förrän nio nästa gång. Chanel sover också gott och har inte brått att göra ifrån sig när vi går ut före frukosten. I dag blev det brunch.

Smakade gott!

När vi sedan gick ut så hade jag tagit fram vinterjackan igen. Det var 3 grader och blåst. Inte skönt alls så det blev en kort promenad.

Tittade sedan på dagens avsnitt av Jägarna med Rolf Lassgård. Nu är det bara ett avsnitt kvar. Medan jag satt där så tittade jag ut och fick se att det var snöstorm ute. Fy!

Fy Farao!
Efter en liten stund så sken solen igen.

Jag har börjat titta på Karl-Fredrik på Österlen. Det är flera som har sagt att det är så bra. Nu har jag sett några program och håller med. Karl-Fredrik och Petter är så ”löjliga” på ett gulligt sätt och så är bakgrundsmusiken helt underbar. Blomsterprakten är bedårande. Så jag är frälst.

Tänkte fuska med promenaden och släppte ut Chanel i trädgården. Jag är tvungen att följa med annars går hon inte ut. Nu såg hon att Missan spanade in i skogen och plötsligt så satte Chanel fart och sprang ner i skogen. Jag såg lite vitt som försvann före henne. Det var baken på rådjuret. Jag skrek på Chanel som vände och kom tillbaka. Duktig hund. Det blev godis. Sedan sprang Missan förbi Chanel och blev inte jagad. Duktig hund igen. Godis. Fy vad det var kallt ute.

Satte på kaffebryggaren och tinade bullar och sockerkaka. Det var ju annandag påsk så då måste det festas lite.

Såg på FB att det kommit snö både här och där men vi slapp åtminstone få snö på backen. Men det finns många mörka moln på himlen. Solen får lite sprickor i molnen där den kan skicka ner några strålar emellanåt. Men någon värme blir det inte.

Jag och Chanel tog en promenad lite senare men vädret är inte något att yvas över. I dag blev det för lite promenad vi får reparera det morgon.

I kväll blev det rester från igår. Men jag tog fram den gravade laxen som jag glömde i går. Jag hade lite must kvar från i går. Det blev nästan ett fullt glas.

Så här kul hade vi på påskafton 2015.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *