Tisdagen den 6 April.


Så var den här helgen slut. Lika bra det. Jag tycker inte om sådana här helger längre.

Vaknade tidigt i morse. Gick upp före halv åtta. Det var snö på gräsmattan. Fotstegen som jag gjorde i snön igår kväll fanns kvar. Nu blev det nya. Det var 2 + grader.

Tog en dusch före frukosten. Det blev skinka på mackorna i dag också. Mättande och gott.

Jag blev dålig i magen och fick sitta på toan en stund. Men sedan tog jag en snabb promenad med Chanel. Vågade inte gå så långt hemifrån om jag skulle få bråttom till toan. Men klarade mig bra. Lade mig på sängen en stund när jag kom hem.

Tog en längre promenad med Chanel lite senare. Då gick vi en stig inne i skogen. Övade lite på ” hålla koll på matte” med Chanel. Det gick bra. Hon saknade mig när hon gick för långt ifrån mig och vände tillbaka och sökte mig. Jag stod bara bakom ett träd vid sidan av stigen så det var lätt för henne att hitta mig. Bra övning. Hon fick springa en del.

Jag tänkte steka lite potatis men kom på att jag hade kvar av Dafgårds Jansson. Det blev Jansson, korv och köttbullar. Gott.

Min väninna ringde och vi pratade en stund. Hon skulle äta rostat bröd och dricka te. Jag bestämde mig för att göra likadant. Hade kvar av den gravade laxen som jag använde.

Blev dålig i magen igen. Konstigt. Men bara jag tömt ur mig så mådde jag bra igen. Behövde inte spy utan bara lös i magen.

Fick ett trevligt samtal från en vän från Blekinge. Han är i samma sits som mig och har mist sin livskamrat. Lärde känna dem i Spanien. Vi saknar våra kära och det känns bra att prata om det. Har samma tankar om livet. Man behöver prata av sig med någon som förstår.

Klockan blev mycket och nu så har jag tittat ifatt på Trädgårdstider. Nu är det dags för sängen igen.

Vår strand utanför campingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *