Lördagen den 10 April.


GRATTIS JONNY 54 år.

Sonen får njuta av en bukett tulpaner på bild. Snart får vi väl träffas igen, hoppas jag.

I natt mådde jag riktigt illa. Fick använda en hink på toan. Undrar om det var de feta revbenen eller de två glasen rödvin. Somnade om ändå men trodde inte jag skulle vilja ha frukost på morgonen.

Men det ville jag, ha frukost, för på morgonen mådde jag som vanligt igen. Missan är för rolig, hon följer med ner i skogen varje morgon och klättrar i träden. Sedan följer hon med in igen och vill ha frukost hon också. Nu så går hon och Chanel omkring utan att bry sig om varandra. Missan kan springa förbi Chanel ute utan att Chanel känner sig frestad att springa efter. Men umgås gör de inte, än.

Alltid försvinner leksakerna under denna bänk. Hon lyckades få fram sin lilla skalbagge själv. Den är av plast.

Som vanligt så löste jag Melodikrysset men i dag tyckte jag inte det var roligt. Undrar varför jag håller på med det varje lördag?

När krysset var klart så var det dags för dagens första promenad. Sedan hade jag tänkt köpa tulpaner på torget. Men det fanns ingen blomsterförsäljare där i dag. Bara ett stånd med godis och det var jag inte intresserad av.

Fortsatte därför till trädgårdshandeln och där köpte jag två buketter tulpaner. Åt ett par knäckebröd till lunch.

På eftermiddagen så gick vi till sorkmarkerna igen. Chanel är så glad över att få söka efter sork. Hon hör dem i marken, tror jag, men får aldrig tag i någon.

Ett favoritställe är soffkarmen. Plötsligt började hon gruffa och morra. Trodde att hon såg två duvor som var under fågelmataren. Men det var någon i skogen. Jag såg lite vitt som försvann och det var säkert ett rådjur.

Här ser jag vad som rör sig i skogen.
Här är Missan favoritplats. Men hon bryr sig inte om några rådjur.

I kväll ska jag äta upp resten av revbenen och hoppas att det inte var på grund av revben jag mådde illa i natt. Tar nog en öl till. Har tänkt att titta på Lets Dance live. Min väninna säger att pauserna är bra till att göra annat. Ska prova detta i dag. Köket ligger ju nära.

Hon glömmer inte rådjuret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *