Onsdagen den 21 April.


I dag så gick vi upp vid åtta,, Chanel och jag. Missan gör oss sällskap ut på tomten medan Chanel kissar. Sedan gåt vi in igen och äter frukost allihopa.

Efter den vanliga rundan så var det dags för dagens utplockning från husbilen. Jag blir inte klok på hur mycket onödigt vi har kört runt med. Nu ska det rensas ordentligt innan det packas in i nästa bil. Det blir säkert en tur till tippen med en massa skit så småningom. Mycket av kläderna har jag nog växt ur. Det blir till att prova.

Eftersom det är sista fina dagen på ett tag så satte jag mig på altanen och åt ett par mackor till en öl, alkoholfri, som jag hittade i husbilen. Det fanns några sådana i den avstängde kylen. Några flaskor med mouserande vatten samt en flaska Cava. Cavan ska drickas i den nya bilen om jag så ska tömma den alldeles själv, Cavan alltså.

Den röda grannkatten kom spatserande förbi Chanel som befann sig på altanen. Då kunde inte Chanel hålla sig utan satte fart. Inte stoppade det låga staketet, avklippt kompostgaller, henne då utan de fortsatte över granntomten och ner i skogen. Jag ropade och ropade. Försökte vissla men hade smörgås i munnen så det gick dåligt. Men Chanel försvann inte helt, jag såg henne mellan trädstammarna och till slut så kom hon tillbaka. Då krävde hon en godisbit och naturligtvis så fick hon det. Inte för att hon jagade katten utan för att hon kom tillbaka. Undrar om hon förstod skillnaden?

Chanel blev sittande på gräsmattan och spanade ner mot skogen så länge som jag satt ute. Molnen hopade sig och det var dags för att gå in.

Vi tog en promenad lite senare. Solen hade försvunnit men det var inte så kallt ändå.

Präktiga vitsippor.
Tycker det är synd att plocka dem. Se är så fina där de står.

Efter att ha sett McLouds döttrar så åkte jag till Maggans kök och köpte en kebabtallrik. Blev så sugen på pommes.

Gissa om jag blev mätt?

Fick ett sms från köparen av min gamla husbil. Hon undrade om hon fick ringa mig för att fråga lite? Det fick hon så det gick inte många sekunder innan hon gjorde det. Vi pratade en stund och hon fick svar på sina frågor.

Sen satt jag och kunde knappt röra mig så mätt var jag.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *