Lördagen den 24 April.

Lördag igen. Det blev bättre med mörkläggningsgardinerna fördragna. I morse var det fortfarande mörkt i sovrummet.

Missan följde inte med in när Chanel var färdig med sitt. Jag åt min frukost och såg ett messinger som gjorde mig glad. Det gällde en husbilsträff i Kristihimmelfärdshelgen två och en halv timma hemifrån. Det ska bli roligt att prova den nya husbilen ihop med folk jag känner. Tack för inbjudan!

Solen sken från en klarblå himmel och Chanel och jag tog en liten promenad. Missan väntade på oss hemma och följde med in.

Satt och tittade på sista avsnittet av Belgravia som kommer i kväll på SVT1. Så nu vet jag hur det slutar. Satte sedan på kaffebryggaren och tog fram kaffebröd ur frysen. Det smakade gott vid köksbordet.

När jag tittade ut så kom det ett rådjur från skogen. Jag visade Chanel det och hon blev alldeles stel men sa inget. När sedan rådjuret började äta av mina Scilla så fick jag nog. Tog på Chanel koppel och gick ut. Rådjuret drog till skogs men jag såg det en bit in i skogen. Så det blev inte värst rädd. Chanel ville gärna följa efter men det ville inte jag. Tänkte att hon skulle vänja sig vid att rådjuren går på tomten men hur ska det gå till?

Lite senare så tog vi en promenad och sista biten hem går genom skogen där rådjuret gick men Chanel hade nog glömt bort rådjuret då.

Satte sedan igång med att tömma lite till från husbilen. Nu finns det bara en säng bäddad. Men det är en del kvar att bära in. Jag får lite motion när jag bär upp en del till andra våningen. Spring i trapporna känns i benen. Chanel följer med upp och kollar så att grejerna kommer på rätt plats.

Avslutade arbetet för i dag och tog ett stort glas med Mouserande vatten. Det är jobbigt att göra detta, både fysiskt men framför all psykiskt. Tankarna far runt i huvudet.

Jag hade tänkt att äta grillspett på toppen av en form med ugnsstekt potatis, morötter och charlottenlök. Men av detta blev det inget. Jag kokte ett par ägg och lade på en tekaka med kaviar på topp. Ett glas vin från boxen till, men vinet var inte gott längre. Det var för gammalt. så går det om man inte dricker vin oftare.

En väninna ringde. Det var ett tag sedan vi pratade och nu pratade vi av oss. I kväll blir det lite dans på 4:an.

Paus vid Göta Kanal.

april 24, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply