Söndagen den 25 April.


Gick upp bortåt halv nio efter att ha slumrat till radion sedan halv åtta då den går igång.

Chanel är nog en korsning mellan hund och ko. Hon betar av de färska grässtråna och glömmer nästan att kissa. Sedan spyr hon lite, tror jag. Ser inte att det kommer något med det ser så ut på håll.

Missan kom in och tog en tugga sedan försvann hon ut igen. Jag serverade Chanel lite frukost som hon inte ville ha. Hon brukar äta den lite senare. Jag åt däremot upp min frukost med god aptit.

Lite senare så tog vi vår promenad, Chanel och jag. Missan kommer och går hela tiden. Bäst är när man kan ha köksdörren öppen men nu är det alldeles för kallt. Behöver nästan ha vantar på när jag promenerar.

Jag gick ut till husbilen och plockade in det sista. Vad mycket grejer det är. Hoppas att jag kan använda något av Ullbäddens överdrag i den nya bilen.

Nu är det bara att ta med dammsugaren ut och gå över allt. Klistermärken med Husbilsklubben och nummer ska värmas bort. Det får bli en annan dag. Vad ska jag göra med allt som inte kommer att få plats i Jollen? Det börjar närma sig bytardag.

Satte på lite kaffe och micrade bullar sedan drack jag kaffet framför TV:n och såg sista avsnittet av Snöänglar. Inte det slut som jag spått men ett slut vart det i alla fall.

I dag så blev det potatis, morötter och charlottenlök i ugnen. Efter halva tiden så lade jag på kebabspett och tomater. Svårt att göra lagom mycket mat men det kanske smakar gott i morgon också.

Två middagar.
Detta åt jag i dag. Vinet smakade bättre i dag.

Viltsvinsträffen i Kristihimmelsfärdshelgen är nu full, med 10 husbilar. Känner inte igen alla namnen men kanske människorna när jag träffar dem. Det ska i alla fall bli roligt att träffa folk igen. Skönt att första sprutan är avklarad. Men jag kommer att ta det med försiktighet med närhet. Än är inte faran över.

Missan ringer på men vill inte in.
Chanel undrar varför Missan sitter där ute. Gula blommor både ute och inne.

Jag tänkte ta mig en lur men det tyckte inte Chanel. Hon klättrade på mig och bökade. Det var bara att ta på sig och ta en promenad i stället. Det blev Rudabanan. Nu var svanarna tillbaks.

Inta lätt att få med bägge halsarna.

På vägen tillbaka så kom det ner något vitt. Usch! Som tur var så var marken så varm att det smälte fort.

’Vitt på vägen.
Det vita som kom ner.
Här är Missans favorithål. Där kan hon sitta i timmar och vänta på sork.

Nu blir det snart Mästarnas mästare. Vet inte vem jag tycker ska vinna den här säsongen. De flesta är okända för mig. Det är väl simmerskan Thereses Alshammar som jag kände till. Så låt bästa man/kvinna vinna.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *