Måndagen den 26 April.


I går kväll så tog batteriet slut i min mobil redan vid sjutiden. Det har hänt några gånger den senaste tiden. Jag laddar den varje natt. Så när det ringde lite över tio precis när jag skulle gå och lägga mig så svarade jag i paddan. Det gick ju bra det också. Det var en vän som vi bott granne med i Spanien som blivit ensam förra året som ville prata lite. Så det blev lite sent i säng.

När jag ätit frukost så kollade jag min mobil och såg att batteriets kapacitet bara var 21% av ett nytt. Jag bytte batteri 2019 när vi kom från Spanien. Nog borde väl ett batteri hålla mer än två år.

Ringde runt lite och pratade mobiler med några bekanta. Funderade på om jag skulle byta batteri igen eller köpa en ny mobil? Funderade på detta under tiden vi promenerade, Chanel och jag.

Sedan gjorde jag lite nytta. Tog fram hårfönen och förlängningssladdar och satte igång med att ta bort husbilsklubbens märke + siffrorna. De där bak gick snabbt men fram satt de över framrutan och det gick åt en stege. Men jag klarade detta också.

Åt ett par knäckebröd innan jag körde till NORDWAY STORE. Bytte batteri där förra gången, frågade vad de tyckte. De sa att det borde hålla längre och ifrågasatte om det inte var något fel på mobilen. För att undersöka detta skulle jag få lämna in den några dagar. Det lät inte bra. De hade en IPhone X begagnad ( B-grade ). Den fick jag för 3.750:- och ett års garanti. Det skulle vara enkelt att överföra mina data till den nya så det skulle jag klara själv.

När jag kom hem så googlade jag på överföring av data och satte igång. Det tog stopp ganska fort. Den nya mobilen låste sig och hjulet bara snurrad. Jag funderade och funderade. Svor lite och sedan sket jag i det hela och tog en promenad med Chanel.

Svanarna var kvar i dammarna. Det var vindstilla, mulet och kallt. Funderade fortfarande. Simkortet när ska det flyttas?

Så när jag kom hem såg jag i instruktionerna att det skulle göras först. Det var därför det inte hade fungerat för mig. Skit också. Stoppade undan den nya mobilen. Ska ta itu med detta när jag kommer hem från Husbilslandet.

Värmde resterna från igår och de smakade gott ihop med ett glas vatten.

Nu är det kväller igen och då blir det TV. Fråga doktorn och Vem bor här.

Här mitt ibland alla grejerna hittade jag Missan i går kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *