Tisdagen den 27 April.

Kom inte upp förrän nio. Fick ett messingen under tiden jag åt frukost. Det var granntjejen som undrade om vi skule ta en promenad ihop med hundarna. Det blev till att äta lite snabbt och klä på sig.

Kvart i tio så gick vi iväg på en lång promenad med Chanel och hennes hundar, Malte och Bella. När vi kom hem igen undrade hon om vi skulle fika lite senare. Hon skulle först sköta om sin dotters häst. Det tackade jag ja till.

Under tiden så dammsög jag husbilen och sopade bagaget. Sedan bar jag ut tältet och ett par dynor som skulle med och lade detta i bagaget.

Lite senare satt jag ute på andra sidan gatan och njöt av te och winerbröd. Våra hundar skulle få ha lite roligt tänkte vi men Chanel blev irriterad på Malte och ville sitta i knät? Där gjorde hon små utfall när han blev för närgången. Så blev det med det att hundarna skulle umgås medan vi pratade. Solen gassade och det var riktigt skönt.

Sedan så fyllde jag på lite vatten i husbilen och satte på kylskåpet. Det var fortfarande varmt ute och jag gjorde en Dagobertmacka som fick bli dagens middag.

Grannarna bredvid mig satt ute och vi pratade lite. Vi bestämde att Orvar skulle få komma ut på grönbete. Efter lite strul så fick vi med förenade krafter igång honom

Chanel fick lite motion genom att jaga Sigge till skogs. Det går inte att få stopp på henne när hon får syn på den röda katten. Men hon springer inte så långt ner i skogen och kommer tillbaka efter en stunds kallande. Antagligen såg hon honom igen och satte iväg ner i skogen en andra gång. Sedan satt hon på tomten och kollade ner i skogen tills vi gick in.

Att Missan springer framför henne i full fart bryr hon sig inte om men Sigge ska bort.

Jag trodde att jag visste var regbevisets del 2 till husbilen fanns men fick leta lite extra innan jag hittade det. Nu är allt klart, bara att packa en trunk med grejer för en övernattning.

Jag har bestämt att Missan får stanna hemma i morgon. Det blir ju bara ca ett dygn och hon har ju allt här i huset. De har ju visat på TV att det ska bli lite regnskurar i morgon och torsdag så hon har det bäst inne.

Nu blir det Trädgårdstider och sen ska jag se Karl Fredrik på Österlen.

Kommer att sakna den fina husbilen.

april 27, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply