Onsdagen den 26 Maj.

Kom inte upp förrän halv nio i morse heller. Gick med Chanel ner i skogen så att hon fick göra vad hon skulle. Åt sedan frukost. Efter att ha kollat av FB så tog jag en promenad med Chanel och i dag så var det tre ekorrar som svingade sig i träden vid Rudabanan. Det undgick inte Chanel. Hon har stenkoll i träden.

Har pratat med två ”tjejer” i dag. Den ena från Piteå, där solen sken från en klarblå himmel. Blev lite avundsjuk, inte bara på vädret utan också på att hon skulle gå till sina grannar, som jag känner, och umgås. Synd att jag inte bor närmare.

Pratade också med och en från Jönköping. Tänkte inte på att fråga hur vädret var där. Vi har inte träffats på länge. Hoppas att vi snart kan ses igen. Behöver prata med någon ibland. Bytte några ord med grannen också. Vad jag är trött på detta ensamliv. Tror det blir lite bättre bara denna förbenade pandemin tar slut.

Nu så är paddan mitt största sällskap förutom TV:n.

Dafgårds paj Provance med tillbehör.

Tog ut mina pelargoner i dag. De mår inte bra inne och slutar blomma. Hoppas blomningen kommer igång nu. Det kom en rejäl regnskur på eftermiddagen. Så det blev ingen promenad utan bara lite häng i trädgården efter regnet. Missan som har varit inne på eftermiddagen gick ut en sväng efter regnet. Jag så en domherre i trädet i tomtgränsen . Han var så fin med sitt röda bröst. Inte så vanligt att se dem så här års.

maj 26, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply