Torsdagen den 27 Maj.

I går kväll så stod regnet som spö i backen. Släppte ut Chanel genom köksdörren och stod kvar inne. Hon sprang ner i skogen direkt. Jag väntade ett tag och undrade om jag skulle behöva gå ner och hämta henne eller ropa. Efter en liten stund så kom det en hund rusande mot köksdörren så jag behövde inte göra något av det. Smidigt och bra. Duktiga Chanel.

I morse vaknade jag av klockradion som gick igång halv åtta. Gick med djuren till skogskanten. Ja, Missan följer med varje morgon. Chanel och jag går in efter att Chanel är färdig medan Missan stannar ute en stund till.

Frukostbrödet håller på att ta slut så det blir att baka snart. Men i dag så hade jag bröd till frukosten. Garnntjejen skickade ett meddelande och undrade om jag kunde ta emot en leverans av hennes växthus. Naturligtvis kunde jag det. När lastbilen kom så gick jag ut för att underteckna leveransbeskedet men han knappade bara i sin mobil. Konstigt? Bra att kunna hjälpa till.

Sedan tittade jag ut om kollade om det regnade, det gjorde det inte så jag klädde på mig och vi gick ut , Chanel och jag. Missan gick ut genom köksdörren. Det började regna med en gång men inte så farligt så vi fortsatte. Gick förbi tillhållet för ekorrarna men i dag syntes de inte till. Men Chanel tittade i trädtopparna efter dem.

Kollade hur det stod till i banken och betalade en faktura på 5kr. Det var när jag hämtade husbilen. Körde över bron i Motala. Konstigt, jag körde över två gånger. En gång med gamla bilen och en gång med nya när vi kom tillbaka. Enligt mig så borde det blivit 2 x 5kr men man kan ju inte klaga varje gång det blir fel.

Har fått miljömärket som gäller Tyskland. Nu ska det bara klistras på i framrutan. Har inte skickat efter miljömärket från Frankrike än. Hade aldrig ett sådant på förra husbilen.

Klockan 15.35 hade jag en tid för andra sprutan på Hälsocentralen. Det tar bara några minuter att köra dit. Blev insläppt med en gång. Så nu är jag färdig vaccinerad. Härlig känsla även om det inte kommer att påverka mitt liv så mycket den närmaste tiden. Hörde på radion när jag åkte hem att några restriktioner ska släppas på måndag till att börja med. Det påverkar inte mig heller.

Chanel blev överlycklig när jag kom hem. Fick sätta mig i ullstolen så hon kunde komma upp i knät och gosa. Missan däremot påtalade att hon ville gå ut. Så olika är det.

Torsdag och dags för ärtsoppa. Bakade några tunna pannkakor också. Det blev min mat i dag.

Ingen punch i dag heller.
Avslutade med pannkakorna.

Satte på diskmaskinen fastän den inte var helt full. Svårt att fylla den när det bara är jag som smutsar ner porslin och bestick.

I kväll är det ”Anders knackar på” igen. Ska bli kul. Såg en film i går kväll som hette Dottern och den var inget vidare. Så kan det bli ibland. Får se om jag hittar något bättre i kväll.

Ser inte så skönt ut.

maj 27, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply