Fredagen den 28 Maj.


Har lyckats med att korrigera den översta texten på sidan. Alltid lite trixigt att komma på hur man ska göra. Trägen vinner.

Jag kände inget av sprutan i går men när jag vaknade i morse så kände jag mig lite däven. Funderade på om jag skulle åka till polisen och ansöka om pass eller vänta med det. Så när jag duschat och ätit frukost så gick jag in på nätet och avbokade tiden i dag.

Tog god tid på mig innan jag tog på mig kläderna. Under dagen så mådde jag bra , var bara lite öm på stället de stack mig på igår. Förra gången kände jag ingenting.

Tog en promenad med Chanel och som vanligt så tittar hon upp i träden men inge Kurre i dag. Släppte in Chanel i huset och åkte till Maxi. Åker förbi hamnen och där står det alltid flera husbilar. Roligt att det är populärt där.

Det var inte mycket som jag skulle ha i dag men det blir alltid lite mer än jag tänkt från början. Hade tänkt att köpa ett litet paket med ägg med fick ge upp det. Hyllan gapade helt tom. De skyller på fågelinfluensan. Det var ju några som fick avliva alla sina höns då och nu visar det sig genom att äggen uteblir.

Tomt!

Pratade med grannen när postbilen körde förbi. Kollade i lådan och där fanns sladden till routern. Det låg även ett litet paket som skulle till gatan ovanför oss. Tänk att det är så svårt att skilja mellan vesslor och minkar. Numret var i alla fall rätt, 7. Det är inte första gången som jag får post som ska till Minkstigen 7.

När jag plockade in varorna jag köpt så såg jag paketet med pannkakorna som blev över i går. Hade precis glömd dem. Nu så lade jag på hallonsylt och in i micron en stund. Smakade gott med spraygrädde till.

Lite senare så tog Chanel och jag en promenad till Minkstigen och levererade det lilla paketet. Funderar på om jag ska debitera Post Nord? När vi gick hemåt så såg jag några blommor som jag fotatde.

Ganska snygga.
Närstudie.
Här har stått ett litet torp en gång itiden. Syrenbuskarna står kvar.
Missan har varit här. Ett bevis är den lilla kopparormsstjärten. Resten såg jag inte röken av.

Orvar har jobbat lite i dag. Hade tänkt ta tid på honom. Hur länge han klipper och hur länge han laddar. Men det är inte lätt att hålla reda på honom. I dag misslyckades jag.

Tittar på Hommage till Sven-Bertil Taube på CMore för att slippa reklamen. Den går annars på 4:an.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *