Lördagen den 29 Maj.


Vaknade av klockradion i dag också. Gick upp efter att ha legat och dragit mig ett tag. Åt frukost innan Melodikrysset.

Sedan ville Chanel gå en promenad. Inga ekorrar i dag heller, synd tyckte Chanel. Det var en riktig sommardag i dag. Plockade ut dynor till möblerna på altanen. Satt sedan där och åt de sista pannkakorna från i torsdags. Efter någon minut i micron så är de så goda. Hoppade över kaffet.

Missan lekte med något i rabatten och Chanel blev intresserad. Pang sa det och fram kommer Chanel med en mus i minnen. Stackars Missan hon såg lite snopen ut. Hon hade ju inte lekt färdigt än. Så kan det gå.

Jag har förstått att Chanel aldrig har sett en rullande matboll. Hon vet inte hur den fungerar. Tänkte ta ut den men den fungerar bäst inne på golvet. Tror att hon fattade att det kom ut mat men inte visste hur hon skulle göra. Hon bet i den och morrade och gläfste.

Det kom ut några kulor ibland.

Blev mätt av pannkakorna men satte igång med att laga lite mat efter en kort promenad till gatan ovanför mig som jag levererade post till i går. Såg att jag fått en FOTO tidning som skulle till den adressen. Tror jag ska skicka en faktura till Post Nord.

I kväll så serverades det ugnsstekt potatis, morötter, tomater och charlottenlök. De sista tio minutrarna så toppade jag med kebabspett. Hade köpt kebabsås, både mild och stark. Den var ett riktigt kap. Satt ute och åt. Hade ett glas rött vin kvar.

I kväll hade smakat med ett glas vin till. Ytterligare ett menar jag.

Blev sugen på en GT. Det är fyra år sedan jag drack en sådan. Men det finns ingen Gin hemma, ska köpa det i nästa vecka. Hittade en flaska med Honungsrom. Tog ett glas av den. Bra ifall man känner sig skrovlig i halsen men bra i förebyggande syfte med. Saknade GT:n.

Satt ute tills solen försvann från altanen. Synd att gå in men det kändes ensamt där ute. Inne så gjorde Rober Gustavsson mig sällskap med en låda som han håller?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *