Onsdagen den 2 Juni.


Vaknade halv sju och kunde inte somna om. Gick upp och tittade på MCLAUDS DÖTTRAR.

Fixade sedan frukost och åt. Chanel ville gå en promenad, så det gjorde vi. Till att börja med så var det svalt ute men ju längre dagen led ju varmare blev det. Det är lite jobbigt nu när tallarna vräker ner detta gula frömjöl som biter sig in i allt. Corollan är snart gul och trädgårdsmöblerna är ”dammiga”. Fönstren ska vi inte tala om. Det är ingen ide att göra något åt det förrän tallarna har lugnat ner sig.

Men jag tog ut en borste och sopade av möblerna. Det varade inte länge. Chanel blev intresserad av borsten så vi lekte lite. Hon tyckte det var jättekul att springa efter den och ruska och morra. Kul att se henne så på alerten.

Kul, kul.

Vädret blev riktigt bra framåt kvällen. Åt en paj och drack bubbelvatten. Pratade lite med grannen. Hon tyckte jag skulle åka iväg med husbilen. Jag funderade på det men kunde inte bestämma mig för vart jag skulle åka. Jag både vill och inte vill. Kanske ta en tur till Öland.

Läste på FB att det skulle komma båtar från Gotland till hamnen. De hade kört från en plats norröver till Gotland och sedan skulle de ligga i hamnen tills i morgon innan de skulle tillbaka till där de startad. Kommer inte ihåg orten. Så Chanel och jag tog Corollan och åkte till hamnen. Det var mycket folk i rörelse och runt tio husbilar. På Seglarhyllan satt ungdomar och intog diverse drycker.

Jag satt och tittade mig omkring en stund innan vi åkte hem igen.

Undrar vem som äger den båten. Det stod Oskarshamn på den.


Efter lite mer fundering så bytte jag vatten i husbilen. Spakarna till att tömma färskvatten och gråvatten sitter som berget. Jag är nära att ge upp men så släpper de och sedan går de lätt att vrida? Får nog träna mina muskler i händerna. Skruvade upp hållare till ficklampan och brännbollsträt innanför dörren. Saknade ficklampan sist jag var ute.

Planen är att jag ska åka och handla i morgon och sedan dra iväg till Öland. Lite osäker på vart det blir men det är nog skönast på den västra sidan, där inte vinden ligger på.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *