Torsdagen den 3 Juni.

Låg till halv nio innan jag gick upp och åt frukost. Började att plocka ut till kyl och frys i husbilen. Ställde på husbilen. Sedan åkte jag till Maxi i Corollan och handlade. Stuvade in det mesta i husbilen.

Tog sedan en dusch innan Chanel och jag tog en promenad. Sedan stoppade jag in det sista i husbilen inklusive Missan och Chanel.

Klockan var ca kvart i två när jag hade tankat fullt på INGO. De sänker priset i morgon men jag behöver diesel i dag. Körde in till IKEA när jag kom till Kalmar. Letade dörrkrokar till en smal dörr men hittade inga. Köpte en hållare till hushållspappersrullen. Hittade ingen att sätta på väggen men en som kan stå på bänken fick duga.

Fortsatte sedan till Öland. Det är tjusigt att köra över bron i strålande solsken. Körde först till Borgholm och tittade på deras ställplats. Där fanns två platser kvar men de såg inget vidare ut så jag fortsatte till Böda hamn. Där fanns en plats vid kajen. Jag hade en satans tur sa grannen. En holländare åkte precis därifrån för han kunde inte swicha. Jag ställde mig där och kopplade in elen. Nu har jag el till värme, router, radio och TV.

Gick en sväng med Chanel och betalade för mig. På väg till husbilen ropade någon på mig. Ett par gamla bekanta från husbilsklubben.se. Kul att se dem. Vi pratade en stund men sen gick jag hem och åt räkmackan jag köpt på Maxi. Tog ett glas Ros’e till. Satt utanför husbilen i solen.

Mysigt!

När jag ätit färdigt så bjöd jag in de bekanta på lite Cava. Det var länge sedan jag drack Cava. Svårt att dricka en hel flaska själv. Vi satt bakom min bil i lä, det blåste lite först men sen mojnade det helt. En riktigt härlig kväll på Öland. Roligt att prata gamla minnen och höra dem berätta om sina resor i Portugal. Klockan blev bortåt nio innan vi skiljdes år. Då gick Chanel och jag en runda.

Bra plats.

Satte på TV:n och nu fick jag in en herrans massa kanaler. Jag var lite betänksam när jag åkte hemifrån. Kände inte riktigt för att åka iväg. Men när jag väl sitter bakom ratten så njuter jag. Sörjer bara för att komma fram. Då känns ensamheten stor. Därför blev jag så glad över att träffa på bekanta. I morgon kanske de som hälsade på mig i tisdags kommer hit. Det blir roligt.
Jag har ju mina kära fyrfotingar med mig på resan.

Missan har kommit till ro i stolen.
Och Chanel i soffan.

juni 3, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply