Fredagen den 4 Juni.


Sovit gott i natt men får nog skaffa mig en bättre madrass. Började med en promenad med Chanel. Fixade frukost och den åt jag utanför husbilen. Det var alldeles vindstilla. När jag diskade så råkade ett glas falla i golvet på grund av att Missan skulle hjälpa till. Fler stora skärvor men också småbitar. Bara att ta it mattorna och sopa golvet. Rystade mattorna över kajkanten. Det blev varmt och jag fick ta på mig något mindre varmt.

Satt sedan ute i solskenet. Missan ville vara ute men sprang in så fort något skrämde henne. Lite jobbigt. Till slut så bestämde hon sig för att stanna inne.

Jag hade ju bullar som tinat i går så jag fick fixa elva kaffe.

Det är lite läskigt ute.
Kaffe med bullar och jordgubbar.
Kaffet slut och Chanel också.

Det började fläkta lite. Middagsbrisen. Vi tog en promenad Chanel och jag. Gick bort till hundbadet. Det såg inte så fräscht ut med allt frömjöl i vattnet och tång i sanden.

Tången var lite mysko.
Chanel höll koll på allt.

Jag kände inte för att laga någon mat i dag. Hade ostkaka i kylen som fick duga med sylt och spraygrädde. Det fyllde magen bra.

De bekanta från Stenungsund som hälsade på mig i tisdags dök upp och vi satt och pratade en stund. De står en bit ifrån mig. Pratade även en del med de som drack Cava med mig i går.

Det mojnade på framåt kvällen och det var skönt utanför bilen igen. Hällde upp ett glas Ros’e bredde kantarellost på ett par kex och åt upp resten av jordgubbarna. Undrar om jag klarar av mer sol på benen. Får nog ha långbyxor på mig i morgon.

Har pratat med min bror i mobilen? De var ute och åkte bil.

Ringde sedan till Nora och frågade om det fanns någon plats ledig i midsommar. Det var som jag befarade fullt och kö. Så är det när man är sent ute. Vet inte var jag ska vara i midsommar. Har inte haft någon lust att ta tag i det tidigare. Det blir väl bäst att vara hemma i midsommar och åka iväg senare.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *