Söndagen den 6 Juni.

Gick upp vid åtta och tag en promenad med Chanel. Nu vet hon att det finns harar eller kaniner här. Hon blir alldeles uppspelt. Tur att hon är kopplad annars så skulle det gå undan.

När jag kom hem så hade jag glömt ta upp frukostbröd. Lade en fryst brödbit i framfönstret där solen värmde. Det gick fort och snart satt jag ute och åt frukost. Det var alldeles vindstilla pch solen värmde gott.

Det var många husbilar som körde iväg och inte så många som kom. Jag satt och tittade när de mastade på båten som de misslyckades med i går. Riktigt underhållande.

Såg lite vådligt ut ett tag.

Fick två nya grannar lite senare. Kändes lite ensamt så jag ringde till min väninna. Vi pratade en stund.

Tog sedan en promenad och Chanel hade inte glömt att det fanns jaktbyten överallt. Detta behöver vi öva på, att låta bli dessa små söta långöron. Barnbarnen har tre kaniner i en stor bur. Det blir roligt att hälsa på dem.

Tillbaka till husbilen igen så åt jag ostkaka med sylt och spraygrädde. Hoppade över kaffet. Som tur var så hade det kommit lite vind annars hade det blivit för varmt. Kossorna som går vid sidan om ställplatsen vandrade iväg ut på en udde och de romade högljut. Trodde nästan att det var kalvning på gång men så var nog inte fallet. De hejade väl bara på varandra.

Lite långt bort men det är kossor där.
Syns bättre så här.

Funderade lite på om jag skulle gå ut på piren och ta ett dopp men valde istället att att gå till duschen. De har jättefina duschar här. Jag var ensam i byggnaden. Coronasäkert.

Kände mig som en ny människa när jag satt i solen och tittade ut över vattnet. Det kom en lite större segelbåt och lade till vid piren. Det finns alltid något att titta på här.

Tänkte ett tag att hoppa över maten men ångrade mig och satte igång med färskpotatisen. Laddade upp matjessill, färskpotatis, créme fraice med gräslök i, tomater och gurka på en tallrik. Hällde upp en Mariestad, alkoholfri förstås.

En svensk meny.

Satt sedan och mådde ganska bra och trivdes med livet. Men det smyger sig alltid in lite tankar hur det kunde varit. Egentligen har jag det bra och livet går ju vidare.

Gick in och tittade på TV vid sextiden. Det var fortfarande skönt ute men det blev lite tråkigt att sitta där ute. I morgon åker jag nog hem.

juni 6, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply