Onsdagen den 9 Juni.

Sommaren hänger i. Har egentligen inte förtagit mig i dag. Frukost och dusch började dagen. Promenaden med Chanel roade henne i dag. Två pigga ekorrar lekte i träden bredvid Rudabanan. Chanel stod som fastfrusen och spanade upp i träden. Men till slut så försvann de och Chanel spanade förgäves efter dem. Till slut så gav hon upp och följde med mig vidare på promenaden.

I dag så kom grannen bärandes på Orvar igen. Han hade tappat orken inne på deras gräsmatta. Tror han inte fattar att det är dags att gå hem medan han har ork kvar. Vi får väl fundera ut vad det är för fel.

Chanel har svårt att låta bli att gå in genom hålet i häcken när grannarna är på sin gräsmatta. Hon blir så glad när hon ser dem.

Åkte på en liten shoppingtur till Lidl. Det behövde fyllas på. Kattmaten var också slut så det blev 10 kg kattmat. Det blev lite på Maxi också. Var sugen på jordgubbar men en liter kostade 70:- och det tyckte jag var alldeles för mycket.

Stannade till hos Biltema och köpte en smart portabel dusch. Det var en som stod granne med mig på Öland som hade en sådan smart sak. Han hade en vattenkanna med vatten och sänkte ner pumpen och sedan var det klart. Laddas genom USB uttag.

Bra att ha i husbilen. Både till mig och Chanel.

I kväll så stekte jag potatis och prinskorv samt charlottenlök. Smakade gott med bubbelvatten till.

Det blev en skön kväll. Chanel fick syn på Missan i skogen och kollade på henne. När sen Missan kom farande över gräsmattan satte Chanel efter. Missan som hade en leksak med släppte den mitt på gräset och fortsatte själv. Chanel tog över den lilla musen och lekte med den ett tag men tyvärr så bet hon ihjäl musen och då var leken slut. Missan tog tillbaka musen och kalasade lite. Resten kastade jag tillbaka i skogen.

Så var dagen på Vesslestigen i dag. Tog ett fint kort på Chanel innan vi gick in.

Min fina sambo.

juni 9, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply