Fredagen den 11 Juni.

Det har varit varmt i dag men solen har för det mesta funnits bakom molnen. Har tillbringat dagen inomhus den mesta tiden.

Efter frukosten så tog Chanel och jag en liten promenad. Inga ekorrar syntes till i dag men Chanel spanade i träden.

Jag har så mycket jag ska göra men har så svårt att komma igång. Mycket av vad jag plockade ut ur förra bilen ska sorteras. Mycket kan jag slänga och lite till ska in i Jollen. Men jag bara skjuter upp det. Har ingen lust att göra något. Undrar om lusten kommer tillbaka.

Min bror ringde och vi pratade en stund. Hans särbo skulle inte komma till honom den här helgen för det var skolavslutningar och födelsedagar som skulle firas. Synd att vi har så långt till varandra. Det är i alla fall 21 mil mellan Oskarshamn och Motala.

På eftermiddagen så tog vi Corollan Chanel och jag till Ernemar och gick en runda på piren. Solen var fortfarand mest bakom molnen men det var varmt även om det fläktade lite.

Det var många småttingar i vattnet. De små andungarna var så små att det var svårt att se dem på kort. Så var det även med doppingungarna.
Blå Jungfrun i bakgrunden. Fartyget missade ön.
Längst ut på piren så satte jag mig en stund på en bänk. Tänkte det skulle komma någon båt förbi men det gjorde det inte.
Hundbadet var tomt, bara vi där.

När vi promenerat klart så släppte jag av Chanel hemma. Då kom Missan och ville komma in. Hon har varit borta hela dagen.

Körde till Maxi och köpte lite att äta till kvällen. Gissa vad det blev?

Ja nu är hockeyn färdig och då börjar fotbollen. Jag är inte glad i fotboll heller. Så det blir till att se på play. Det är säker skönt ute men myggen är på krigsstigen så jag kollar väl på TV.

juni 11, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply