Lördagen den 12 Juni.

Ingen sol när jag gick upp i morse. Himlen var alldeles grå men värmen var kvar. Duschade före frukosten. Sedan var det dags för Melodikrysset. Ordningen var återställd. Förra lördagen så löste jag inte krysset. Då satt jag ute i solen i Böda hamn och bara njöt av tillvaron.

Hade fått ett meddelande om att det var en träff i hundrastgården vid två så jag fikade innan vi gav oss iväg, Chanel och jag. Släppte ut Missan innan vi åkte iväg.

Det var sju hundar i lagom storlek till att börja med. En tillkom lite senare. Chanel umgås med de andra hundarna men busar inte med dem. Bjuder någon matte på godis så håller Chanel framme.

Några av hundarna.
Här finns godis att hämta.
Utdelning.

Vi var där ca en och en halv timma. Det fläktade och var lagom varmt. När vi kom hem så trodde jag att Missan skulle dyka upp men det gjorde hon inte.

I kväll så kokte jag resten av färskpotatisen. Det fanns creame fraice och gräslök kvar sedan förra helgen. Öppnade en burk matjesill och tog fram en öl. Det smakade gott som vanligt med sill och potatis.

Missan kom inte hem på länge. När klockan blev halv sju så gick jag ut och ropade och visslade på Missan. Det kom några regnstänk. Missan kom runt hörnet och så ut som om hon undrade vad jag skrek efter. Köksdörren hade varit öppen sedan vi kom hem men det hade inte passat att gå in. Nu följde hon med och blev serverad kokt fisk. Det sista som fanns i burken. Det finns mer i frysen.

Ska leta efter något att titta på i kväll. Är egentligen urtrött på att se på dumburken men, men.

juni 12, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply