Tisdagen den 15 Juni.

Vaknade vid halv femtiden. Låg lite och försökte somna om. Men misslyckades och gick upp för att se ett nytt avsnitt av McLouds Döttrar. Lade mig sen och somnade om till halv åtta.

Vi började dagen med en promenad, Chanel och jag. I går så gick jag ut med Chanel efter fotbollen som vi vann med 0-0? Hörde på radion med Christian Olsson. När vi kom ut så var Chanel helvild. Det doftade hare överallt. Det blev inget kissande utan det var bara jakt i huvudet på henne. Vi gick en liten runda men inget kiss.

Nu på morgonen så var det lika dant men hon kissade det första hon gjorde. Sedan så var hon mest i det höga gräset bredvid stigen och nosade. Men det blev i alla fall kissat.

Gjorde iordning frukost och den åt jag ute under markisen. Solen gassade och det var varmt ute i solen. Grannarna kom också ut. Vi satt under markisen och pratade. Klockan elva drack vi kaffe och åt mina bullar till.

Vi tog en promenad med hundarna ner till vattnet och nu var det betydligt skönare än morgonens promenad då det blåste snålt. Sedan så satt vi och hade det trevligt.

Badet.
Disken på servicehuset.
Vi gick omkring på campingen.
Här har förekommit bingo tidigare.

Jag hämtade en Cava som vi delade på. Lite senare så. Bjöds jag på makaroner och köttbullar. Jag blir bortskämt till tusen. Det smakade gott och magen blev full.

Vi såg flera harar som kom förbi i kanten av gräsmattan vi stod på. Chanel blev alldeles till sig. Hon stirrade in bland ormbunkarna som kantade gräsmattan. Jag har fått en riktig jakthund.

Killen som sommarjobbar här kom fram till oss och gav oss den nya koden till servicehuset och bommen. En mycket trevlig kille. Han berättade att det skulle bli midsommarfirande men bara för gästerna på campingen. Det skulle bli musik också. Längre fram i sommar skulle det bli musik i helgerna. En mycket trevlig camping, rent och fint och väldigt trevlig personal.

Kan verkligen rekommendera denna.

Missan lyckade ta sig ut ett par gånger. Jag hade satt en bit kompostgalller innanför flugnätsdörren men på något sätt tog hon sig över kompostgallret, som inte var så högt, och sedan smitit under myggnätet i dörran. Trodde jag kommit på ett bra sätt att hålla henne inne med öppen dörr. Nu får jag hitta på något annat sätt. Hon kom inte så långt för haken i slutet på snöret hon hade selen fastnade under gallret.

Vi avslutade dagen med en sista promenad med jyckarna innan vi gick in i våra husbilar. Jag har haft en mycket trevlig vistelse här i ett par dagar men i morgon så bär det av hem. Mitt sällskap ska också köra vidare.

juni 15, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply