Torsdagen den 17 Juni.

Ska bara skriva att när klockan var lite över nio i går kväll så kom Missan och kikade på mig från hallen. Då hade hon kommit in genom springan i köksdörren. Så då stängde jag dörren.

Det fina vädret fortsätter och fortsätter. I dag har jag suttit under markisen och det har fläktat lite. Riktigt skönt. Det har blivit ett par korta promenader också. Jag har haft Chanel under uppsikt och ropat tillbaka henne när hon varit på väg ner i skogen. Med godis i en plåtburk så är det lätt att få henne att vända. Grannarna har klivit över Ölandstoken och pratat med henne. Hon blir ju så glad när hon får se dem på deras tomt. Bra att det är ömsesidigt.

Har pratat med min väninna från Piteå i dag. Vi sitter ju i samma båt. Har förlorat våra käraste. Skönt att ha någon att prata med som förstår. Hoppas nu att vi kan träffas i Spanien i höst.

Här ligger jag bra, tyckte Chanel, ser bra också.

I kväll ska jag se ett program med Sven-Ingvars. Sonen som tagit över är riktigt bra. Ser fram emot programmet som börjar 21.00 i TV 1.

juni 17, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply