Lördagen den 19 Juni.

Hade tänkt ta ledigt i dag och hoppa över bloggen. Värmen tar musten ur mig. Läste den skrivna dagboken för förra året och fram till nu. Det är ingen rolig läsning. Där skriver jag det som inte går att skriva på bloggen.

Det har blivit ett par korta promenader med Chanel. Det är så varmt att hon flåsar efter en liten bit fastän vi går i skuggan. Pratade med grannarna. Sa att jag kommer in till dem om jag får en fästing som jag inte kan ta själv. Tog en liten rackare på höften i morse och den satt så löst att jag fixade det själv.

Jag har suttit inne hela dagen för det är skönast där. Har dragit för persiennerna mot solsidan och öppnat fönster mot skuggsidan.

Det började klia i knävecket och där satt en fästing. Kände att den flärpade när jag tog på den. Gick in till grannen och hon tog den lätt. Bra med goda grannar.

Det är bara fotboll på radion och TV:n. Min pappa Marianne som visas i kväll har jag redan sett på eftermiddagen. Får väl köra en repris på Sven-Ingvars. Har radion på i bakgrunden. Gillar Christian Olsson som refererar fotbollen.

Såja, det blev lite att skriva ändå.

juni 19, 2021 · Anitha · No Comments
Posted in: Hemma

Leave a Reply