Måndagen den 21 Juni.


Sommarsolståndet 2021.

Ja, då är årets längsta dag här och nu blir de bara kortare och kortare.

När jag gick och lade mig i går så hörde jag en knall inte så högt men det var Oskar som var i farten. Därefter kom det en regnskur. Det syntes inget i regnmätaren i morse men blev vått på asfalten.

Det blir inga långa promenader för Chanel och mig när det är så här varmt. Det är skönast inomhus. Har hört åskan i dag också. I dag kom det en rejäl regnskur som visade sig i regnmätaren. Den visade 6 mm.

Så har strulet med regeringen börjat igen. Jag har åsikter om detta strul men det behåller jag för mig själv och skriver inget här.

Det blir inget gjort i den här värmen. Kände inte för att gå ut i husbilen och sätta på AC:n heller.

Delade några små potatisar och lade på en ugnsfast form. Lade på kebabspett och charlottenlök och sedan in i ugnen. Smakade gott. Vatten till.

I dag har jag duschat inne och det var skönt. Efter duschen så gick vi en liten promenad, Chanel och jag. Missan kommer in ibland och vilar upp sig sedan vill hon ut igen.

Har pratat med grannarna över Token i dag också. Tur att jag har någon att prata med ibland. Är så trött på att inte träffa folk men känner inte för att köra iväg med husbilen heller. Hoppas att lusten återvänder snart.

Branden i Finsjö har de under kontroll nu. Det hade börjat brinna på två ställen utanför Hultsfred vid flygfältet men de var inte så stora. Man hör flygplanen som fäller vatten ibland.

Här har Missan koll. Undrar vad hon såg där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *